Welkom bij de Musiciofamilie! Elk seizoen maken wij een zelfgeschreven voorstelling gebaseerd op een bekend verhaal met zelfgeschreven teksten op bestaande (pop)nummers. Met onze zelfgeschreven producties proberen wij elk seizoen een boodschap over te brengen. Onze vorige boodschappen waren 'samen staan we sterker', 'stap in het zonlicht en laat jezelf zien', 'Ben lekker jezelf' en 'het komt altijd goed'. De nieuwe productie voor het aankomende seizoen wordt voor de zomervakantie bekend gemaakt. 

 

Musicio is een plek waar je jezelf mag zijn. Onze Musiciofamilie staat bekend om zijn diversiteit, de ruimte om jezelf te kunnen zijn en je veilig te kunnen ontwikkelen. Musical is de kern, maar we vinden het ook heel belangrijk om bezig te zijn met wat er bij de jongeren speelt op dit moment. Ruimte voor gesprekken individueel of in de groep maken wij als we merken dat deze behoefte er is. Onze vertrouwenspersonen hebben regelmatig gesprekken met leden. Bij hen kun je altijd terecht voor vragen, gesprekken of hulp. Ons creatieve team staat altijd voor je klaar. Heb je extra hulp nodig bij de dans, koorpartijen, solo's of bij een scene? Vraag om hulp! Wij zorgen dat we je kunnen helpen. 

 

En dan is het allerbelangrijkste bij de repetities de gezelligheid en de ontspanning! Samen dansen, zingen en acteren vinden wij het leukste dat er is! Op onze ledenpagina staan alle koorpartijen ingezongen zodat je je eigen partij kunt oefenen met ondersteuning van een audio van de zangcoach. Alle choreografieën kun je vinden op de ledenpagina. Daar maken de choreografen filmpjes zodat je thuis kunt oefenen. De planning is hier ook te vinden. Onze nieuwsbrief waarin we ouders en leden op de hoogte stellen van ontwikkelingen krijg je via de mail binnen maar kun je ook vinden op de ledenpagina. Andere optredens, leuke activiteiten of andere dingen naast de wekelijkse repetities vinden wij ook heel leuk en belangrijk voor de groepsvorming. 

 

Praktische informatie

Start seizoen: Vrijdag 9 september. 

Repetitie tijden: Vrijdag avond van 19 u tot 21 u in Tilburg. (Locatie wordt later bekend)

Kosten: €45,- per kwartaal. Drie kwartalen in totaal. 

Voorstellingen: Deze zullen in juni plaatsvinden. Meer informatie hierover komt later. 

 

Wil jij bij onze Musiciofamilie horen? Dat vinden wij ontzettend leuk! Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Hierna krijg je na 31 juli meer informatie over het nieuwe seizoen.