Waarom Musicio?

Musicio is een veilige plek waar je je kunt ontwikkelen. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Theater is een mooie vorm om jezelf bloot te geven en je ei kwijt te kunnen in zingen, dansen en acteren. Musicio voelt als een grote familie waar iedereen welkom is. 

Hetgeen wat ons anders maakt dan andere verenigingen is dat er géén volwassene aan het roer staat. We zijn allemaal jongeren of jongvolwassene met de motivatie en inzet om onze productie tot een succes te brengen. Iedereen geeft zijn/haar bijdrage.  Op alle disciplines van het vak 'Musical' staat er iemand van de cast aan het roer. Wij zijn geen experts, maar we hebben wel een passie voor theater. Dat maakt ons sterk.


De coaches

Regisseur 

Mabel Peeters

20 jaar oud

HBO Pedagogiek 

 

Danscoach

Melissa Terlouw

21 jaar oud

Diploma - Maatschappelijke zorg 

 

Danscoach

Marjolein Gouw

18 jaar oud

HBO Commerciële economie

Danscoach

Nikki Sinke

18 jaar oud

HBO Bedrijfsmanagement MKB

 

Zangcoach

Hêvy Khalil

19 jaar oud

 

 

 

 


Ontstaan Musicio

Musicio is ontstaan uit een grote passie voor musical. We zijn hele diverse groep, maar we hebben allemaal één ding gemeen: 'Theater'. Musicio is een initiatief van Mabel en een groep gemotiveerde jongeren. Mabel had een spontaan idee. Namelijk om samen een musical te gaan neerzetten met de groep jongeren die over was gebleven na de schoolmusical. Maar wat ervoor zorgde dat het spontane idee (want dat was het wel) gerealiseerd kon worden, was het enthousiasme van de groep. Het idee werd in open armen ontvangen en super serieus genomen. Iedereen had ideeën en het begon langzaam ergens op te lijken. Wat begon met een 'spontaan idee' groeide uit tot een serieuze vereniging. Er kwamen jongeren bij en we begonnen met 25 jongeren aan het repetitieproces voor onze allereerste productie 'Musical High School'. 


Wist je dat...

...Wij regelmatig repetities vastleggen in onze vlogs? Hieronder de vlog van het buiten repeteren tijdens de lockdown. In de kou stonden onze Musicianen buiten te repeteren. Alles voor een gave productie! Kijk je mee?