Wist je dat...

...Wij regelmatig repetities vastleggen in onze vlogs? Hieronder de vlog van de doorloop van de tweede akte. Toen mochten we nog gewoon repeteren en dachten wij dat we de productie nog konden opvoeren. COVID-19 was toen nog niet bekend. Check onderaan de pagina een linkje naar ons youtube kanaal voor al onze vlogs!

Vlog 2.13! De Musicioleden geven nog even alles voor de laatste opnamedag! #musiciofam

Posted by Musicio on Sunday, November 1, 2020

Waarom Musicio?

Musicio is een veilige plek waar je je kunt ontwikkelen. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Theater is een mooie vorm om jezelf bloot te geven en je ei kwijt te kunnen in zingen, dansen en acteren. Musicio voelt als een grote familie waar iedereen welkom is. 

Hetgeen wat ons anders maakt dan andere verenigingen is dat er géén volwassene aan het roer staat. We zijn allemaal jongeren of jongvolwassene met de motivatie en inzet om onze productie tot een succes te brengen. Iedereen geeft zijn/haar bijdrage.  Op alle disciplines van het vak 'Musical' staat er iemand van de cast aan het roer. Wij zijn geen experts, maar we hebben wel een passie voor theater. Dat maakt ons sterk.


Ontstaan Musicio

Musicio is ontstaan uit een grote passie voor musical. We zijn hele diverse groep, maar we hebben allemaal één ding gemeen: 'Theater'. Musicio is een initiatief van Mabel en een groep gemotiveerde jongeren. Mabel had een spontaan idee. Namelijk om samen een musical te gaan neerzetten met de groep jongeren die over was gebleven na de schoolmusical. Maar wat ervoor zorgde dat het spontane idee (want dat was het wel) gerealiseerd kon worden, was het enthousiasme van de groep. Het idee werd in open armen ontvangen en super serieus genomen. Iedereen had ideeën en het begon langzaam ergens op te lijken. Wat begon met een 'spontaan idee' groeide uit tot een serieuze vereniging. Er kwamen jongeren bij en we begonnen met 25 jongeren aan het repetitieproces voor onze allereerste productie 'Musical High School'. 

Onze coaches 

Eva Jagt - zangcoach

Marjolein Gouw - danscoach

Nikki Sinke - danscoach 

Melissa Terlouw - danscoach 

Mabel Peeters - regisseur