Tickets voor Hoopvol Hart de musical

Algemene informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in onze musical! Onze voorstellingen zullen getoond worden bij Stichting WAT in Tilburg. Onze musical zal inclusief de pauze ongeveer 3 uur duren. Dit jaar zijn er vrije zitplaatsen bij al onze shows. Er is voor rolstoelgebruikers en ouderen wel de mogelijkheid om een invalideplaats te reserveren. 

Vanaf dinsdag 12 juli

Als je vanaf 12 juli tickets besteld voor een van onze shows, komt je naam op een lijst te staan en krijg je de tickets bij binnenkomst. Er worden dus vanaf 12 juli geen nieuwe tickets meer verstuurd.

Tickets €12,50

De normale tickets kosten €12,50 per stuk. Als je verder klikt op een van de shows, kun je aangeven of je een invalideplek wilt reserveren. 

Ticket met welkomst arrangement €15

Omdat we dit jaar onze productie weer zonder maatregelen aan jullie kunnen laten zien, willen we jullie op een leuke manier ontvangen. Een ticket met welkomst arrangement kost €15 en bevat dus een hapje en drankje bij binnenkomst. Als je verder klikt op een van de shows, kun je een welkomstarrangement toevoegen. Daar kun je ook aangeven of je een invalideplek wilt reserveren. 

Belangrijk!

Een ticket met welkomst arrangement moet uitgeprint worden meegenomen. Je kunt deze zelf uitprinten of door ons laten versturen, zodat ze bij jou in de brievenbus komen. Dit doe je door "tickets uitgeprint thuisbezorgd" toe te voegen aan je winkelmandje.