❤️Sinds 2023 zijn we trots partner van Stichting Leergeld ❤️

Word lid van Musicio 

Hey, jij daar! Ben jij op zoek naar een geweldige musicalvereniging om deel van uit te maken? Zoek niet verder! Onze musicalvereniging bood voorheen een podium voor jongeren tussen de 12 (vanaf het moment dat je op de middelbare school zit) en 25 jaar oud. Vanaf het volgende seizoen (2024-2025) Zal daar ook de leeftijd 6-12 zich aan toevoegen. De inschrijvingen van het huidige seizoen zijn momenteel gesloten, maar vanaf het einde van het schooljaar kun je je weer inschrijven, bij een van de drie groepen!

Kinderen: leeftijd 6-12 jaar

Jeugd: leeftijd 12-16 jaar (het moment dat je op de middelbare school zit)

Jongvolwassenen: 17- 25 jaar

Onze vereniging heet je van harte welkom en we zijn er zeker van dat we dan jouw theaterdromen kunnen waarmaken. 

 

Hieronder vertellen we je alles wat je precies als lid van Musicio kunt verwachten.

Waarom Musicio?

 

Bij ons kun je genieten van een onvergetelijke ervaring in de wereld van musicals. Of je nu een ervaren performer bent of net begint, wij bieden een plek waar iedereen hun talent kan laten zien.

 

Je wordt het hele seizoen begeleid door een jong en enthousiast team. Het team heeft expertise op elke discipline: regie, zang en dans.  

Hoe ziet een seizoen er uit?

Ons seizoen loopt gelijk aan het schooljaar, dus je kunt een productie van begin tot eind meemaken. Daarnaast bieden we in de eerste maanden van het kalenderjaar een mogelijkheid om in te stromen voor extra spelers. Hoewel je dan geen grote rol meer zult krijgen, is het een geweldige gelegenheid om deel uit te maken van onze productie en je theatervaardigheden verder te ontwikkelen.

Naast onze reguliere repetities op donderdagavond in de Reeshof, bieden we ook decordagen en intensieve verplichte repetitiedagen aan. Deze decordagen en repetitiedagen vinden doorgaans 3 à 4 keer per jaar plaats. De decordagen zijn optioneel, maar ze bieden een geweldige kans om je creativiteit te uiten en samen te werken aan het creëren van een adembenemend decor. De repetitiedagen zijn bedoeld om onze prestaties naar een hoger niveau te tillen en ze vormen de sleutel tot een onvergetelijke show.

 

Musicio bestaat vanaf seizoen 2024-2025 uit drie groepen. 

- De kindergroep voor leden tussen de 6 en 11 jaar oud. (basisschool)

   Repetitietijden: woensdagmiddag van 16:30 - 18:00 uur.

   Locatie: Basisschool de Helen Parkhurst

                  Gramsbergenlaan 4, 5043 LA Tilburg

- De jeugdgroep voor leden tussen de 12 en 16 jaar oud. (middelbare school)

   Repetitietijden: donderdagavond 18:00 - 19:45 uur 

- De jongvolwassenengroep voor leden tussen de 17 en 25 jaar oud. 

   Repetitietijden: donderdagavond 20:15 - 22:00 uur 

Nog meer genieten!

 

Maar dat is nog niet alles! Gedurende het jaar organiseren we ook workshops, extra optredens en andere leuke activiteiten. Deze evenementen bieden de mogelijkheid om je talent verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te doen.

Als klap op de vuurpijl sluiten we het seizoen af met een lang weekend waarin we meerdere voorstellingen voor een echt publiek zullen geven. Een magisch moment waarin we samen schitteren op het podium.

Wat kost het?

Laten we het hebben over onze financiële regelingen. Je kunt kiezen tussen twee opties voor de contributie. Je kunt eenmalig betalen, of in termijnen. De tarieven voor het seizoen 2024-2025 zullen hier later bekend worden gemaakt.

Interesse in de kindergroep? 

Wil je op de hoogte blijven van de informatie over de kindergroep? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Zodra er meer informatie bekend is, zullen we je op de hoogte stellen door middel van een e-mail. 

Dit is geen inschrijving. Je wordt alleen op de hoogte gehouden van nieuwe informatie met betrekking tot de kindergroep!Toch nog wat vragen? 

Heb je nog vragen, twijfel dan niet om contact op te nemen!

Je kunt bij Melissa Terlouw terecht! 

Contact via Musicio Instagram DM, Facebook berichten of mail naar leden@musicio.nl