Reactiebox

Wat leuk dat je bij onze voorstelling bent geweest! We hopen dat je er van hebt genoten.
Laat de cast en crew hieronder weten wat je van de voorstelling vond!

Reactie plaatsen

Reacties

Melissa
2 jaar geleden

Ik ben zo mega trots op iedereen! Iedereen heeft staan stralen op het podium! Ik kan ook niet stoppen met het terug kijken van de livestream! Op naar een nieuw mooi seizoen!!!

Selene Copal
2 jaar geleden

Wauw! Wauw! Wauw!

Ik denk, ondanks dat jullie maar 4 maanden voorbereidingstijd hadden, dat dit de beste musical tot nu toe was! Ik heb genoten van het plezier dat jullie samen hebben!!

Jullie doen het fantastisch en ik ben heel benieuwd naar een volgende productie!

XX

Desiree
2 jaar geleden

Lieve cast,

Wat heb ik genoten zaterdag! Jullie hebben binnen korte tijd een super musical neergezet.
Alle rollen paste bij de juiste personen. Voorbij vorig jaar zijn jullie ook allemaal gegroeid.
En de muziek was ook helemaal top! Nogmaals een groot applaus voor jullie. Ga zo door.

Coby van den Berg-Essens
2 jaar geleden

Wat een heerlijke musical en een geweldige cast. Zo ontzettend genoten via de lifestream. Hopelijk volgend jaar weer op de normale manier. Ondanks alle beperkingen hebben jullie iets moois neergezet. Jullie mogen trots zijn op jezelf!! 👏💕

Given Eugenia
2 jaar geleden

Nou als ik effe mag zeggen dat de Chemistry tussen Bianca en Wesley fantastisch was en Elke acteerde dan ook zo goed het voelde gewoon alsof ik de film zelf aan t kijken was. Nou ik heb zeker van genoten en om kunnen lachen. oh en de leraren trio op het einde was ook echt *chefs kiss*

Audrey Haarbosch
2 jaar geleden

Het was weer een super avond. Wij zijn bij alle musicaluitvoeringen geweest en zagen dat iedereen vooruitgang heeft gemaakt. Dus voor iedereen Chapeau!! Wij kijken uit naar jullie volgende musicaluitvoering. Ga zo door Musicio!

Miranda van Laarhoven
2 jaar geleden

Heb genoten van jullie voorstelling, was echt heel erg leuk! Jullie hebben het echt super goed gedaan, trots op jullie allemaal! Ga zo door en blijf vooral jezelf! Succes met de andere voorstellingen!

Hanneke Beun
2 jaar geleden

Helaas vanmiddag pas een mailtje gekregen dat ik vanavond om 19.30 uur kon kijken.
Hier baal ik vreselijk van! Mijn kleindochter speelt mee. Mijn dochter had speciaal een kaartje gekocht voor de live stream zodat ik het toch kon zien! En dat stond in mijn agenda voor morgen!
Dat ik €15 kwijt ben is tot daar aan toe, maar dat ik het niet gezien heb vind ik heel erg!

Musicio
2 jaar geleden

Dag Hanneke. Wat vervelend dat u de livestream niet hebt kunnen zien. We vinden dit ook zeker jammer om te horen. We hebben de livestream links verstuurd op vrijdagavond 18 juni. We begrijpen ook niet waar het is fout gegaan. Als u contact opneemt met tickets@musicio.nl, gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.