Word lid van Musicio

Hey, jij daar! Ben jij op zoek naar een geweldige musicalvereniging om deel van uit te maken? Zoek niet verder! De inschrijvingen voor het seizoen van 2023-2024 zijn helaas gesloten. Máár wil je graag een keertje komen kijken naar een repetitie of meer informatie hebben over onze vereniging? Stuur een mailtje naar info@musicio.nl. 

Onze vereniging heet je volgend seizoen (2024-2025) weer van harte welkom en we zijn er zeker van dat we dan jouw theaterdromen kunnen waarmaken. 

Hieronder vertellen we je alles wat je precies als lid van Musicio kunt verwachten.

Waarom Musicio?

 

Bij ons kun je genieten van een onvergetelijke ervaring in de wereld van musicals. Of je nu een ervaren performer bent of net begint, wij bieden een plek waar iedereen hun talent kan laten zien.

 

Je wordt het hele seizoen begeleid door een jong en enthousiast team. Het team heeft expertise op elke discipline: regie, zang en dans.  

Hoe ziet een seizoen er uit?

Ons seizoen loopt gelijk aan het schooljaar, dus je kunt een productie van begin tot eind meemaken. Daarnaast bieden we in de eerste maanden van het kalenderjaar een mogelijkheid om in te stromen voor extra spelers. Hoewel je dan geen grote rol meer zult krijgen, is het een geweldige gelegenheid om deel uit te maken van onze productie en je theatervaardigheden verder te ontwikkelen.

Naast onze reguliere repetities op donderdagavond in de Reeshof, bieden we ook decordagen en intensieve verplichte repetitiedagen aan. Deze decordagen en repetitiedagen vinden doorgaans 3 à 4 keer per jaar plaats. De decordagen zijn optioneel, maar ze bieden een geweldige kans om je creativiteit te uiten en samen te werken aan het creëren van een adembenemend decor. De repetitiedagen zijn bedoeld om onze prestaties naar een hoger niveau te tillen, en ze vormen de sleutel tot een onvergetelijke show.

 

 

Nog meer genieten!

 

Maar dat is nog niet alles! Gedurende het jaar organiseren we ook workshops, extra optredens en andere leuke activiteiten. Deze evenementen bieden de mogelijkheid om je talent verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te doen.

En als klap op de vuurpijl sluiten we het seizoen af met een lang weekend waarin we meerdere voorstellingen voor een echt publiek zullen geven. Een magisch moment waarin we samen schitteren op het podium.

Wat kost het?

Laten we het hebben over onze financiële regelingen. Je kunt kiezen tussen twee opties voor de contributie. Je kunt eenmalig €175,- betalen en daarmee ben je gedekt voor het hele seizoen. Als alternatief kun je ook kiezen voor de betaling van €190,- in vier termijnen, namelijk €47,50,- in september, december, maart en juni.

Toch nog wat vragen? 

Heb je nog vragen, twijfel dan niet om contact op te nemen!

Je kunt bij Melissa Terlouw terecht! 

Contact via Musicio Instagram DM, Facebook berichten of mail naar leden@musicio.nl