Tickets voor 'Liefs, Lizzy' en 'Koningsblauw'

Het is zover! De tickets voor onze voorstellingen zijn te bestellen! Scroll naar beneden voor een overzicht van de voorstellingen van beide producties en bestel je kaartjes.

Koningsblauw 
De jongvolwassenen zullen op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni spelen. 

Liefs, Lizzy
De jeugd zal op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli spelen. 

 

Via onderstaande knoppen kun jij jouw geliefde tickets voor 'Koningsblauw' en 'Liefs, Lizzy' bemachtigen en dan ontvang jij jouw tickets met QR-code gelijk in je email. 

Ben er snel bij, want op=op!


De begintijd aangegeven op het ticket is de tijd dat de voorstelling start. Wij verzoeken je om uiterlijk 10 minuten van te voren aanwezig te zijn op de locatie. Je bent welkom vanaf een half uur voor aanvang van de show.

Benieuwd naar de parkeergelegenheden en hoe jij bij Stichting WAT komt? Check onze contact pagina.

Zoals ieder jaar is er een pauze opgenomen in onze voorstelling en is er ruimte om voor of na de voorstelling of in de pauze een drankje te bestellen bij de bar. Pinnen? Ja, graag!


Toegankelijkheid

Stichting WAT beschikt over meerdere voorzieningen voor mindervalide. Zo beschikt de locatie over een mindervalide toilet en een lift. Wil je graag gebruik maken van de rolstoel lift bij aankomst of reserveer je graag een rolstoel plek? Neem dan contact op via info@musicio.nl. Meld hierbij graag de show datum en tijd waar je tickets voor hebt gekocht en dan nemen we spoedig contact met je op.